Kielo.jpg

Alkaa olla tämäkin pyhä jo elettyä aikaa, aamupäivällä oli pilvistä ja tuulistakin ja ellei juuri satanut aikoi kumminkin silloin ei tehnyt mieli ulkoilemaan vaan jo puolen päivän jälkeenoli aurinkokin näkyvissä ja niimpä läksin ja kävelin sen pitemmän version lenkistäni ja tullessani istuskelin keinullakin puolen tuntia.

Kaipa se taas arkipäivät paistelee ja pyhänä sataa taitaa olla menossa sellainen malli tänä vuotena. Yrittelin saada Pirkkoa skypelle onnistumatta vaan onhan tässä iltaa yritellä uudelleen, Mailan kanssa tapasimme jo aamupäivällä.

Katselin televisiosta kertomuksia talvisodasta kotirintaman naisten näkökulmasta ja rankkaahan se oli kyllä minäkin muistan sen verran vaikka lapsi olinkin ja vaikka isä oli sodassa hän sieltä palasi vaikka minä en heti tuntenutkaan koska se olo aika siellä oli pitkä eikä sieltä lomilla käyty, toivon ettei nuoremmat sukupolvet joudu kokemaan mitään vastaavaa.

Pirkko neuvoo aina mitä minun tulisi katsoa televisiosta joten minun pitäisi saada tietää mitä hän neuvoo useimmat otsakkeet eivät sano minulla mitään joten telkku pysyy kiinni kokemukseni on että melkein kaikki on väkivalta-ohjelmaa jota en halua katsoa.