Kissan%20vilkutus.jpg

Tämä piti olla kissan vilkutus vaan on vähän epäselvä vaan muuta en saanut ulos, sateista on ollut tänäänkin nyt illalla on satamatta ainakin hetken ollut hyvä olis jos olis huomennakin mutta senhän näkee huomenna.

Katselin televisiosta maalaisten juhannuksen viettoa ja vanhoja perinteitä kokkoineen kyllähän se on hyvin maanläheistä touhua josta täällä kaupungissa ei juuri tiedä mitään minä ainakaan en tiedä poltetaanko täällä esim. kokkoa maastopalon vaaraahan eiole koska maa ja puutkin on niin märkiä.

Soittelin muutamia juhannustervehdyksiä ja sain muutaman puhelun itsekinja nyt juuri sain puhelun pojaltani joka oli tullut juuri kotiin matkalta mukava kun soitti kun sitä aina ajettelee kun matkallakin voi olla monta vaaraa.

Kaisan ja Sakrin perhekin on tullut kotiin eilen illalla vaan en ole soitellut vielä kun ovat varmaan matkasta uupuneita soittelempahan huomenna lapset lupasivat kertoa mitä kaikkea he ovat siellä nähneet ja varmaan näin onkin jännään mitä he ovat pitäneet tärkeimpänä.

Saunahan kuuluu osana juhannusaattoon ja kylpeminen uusilla vastoilla ja nythän on jo täysi lehti koivuissa joten voi tehdä vaikka talvenkin vastat ja laittaa vajan orsille kuivumaan tai jotkut laittavat pakastimeen tuorehan sekin on kun sulamaan ottaa.