Kissa%20kukkakorineen-normal.jpg

Tulin juuri lenkiltä ja olen hikinen aikomukseni on mennä suihkuun vaan huokaisen tässä vähäsen ennen sitä, kiersin tuon metsälenkin siellä ei käy nyt tuuli ollenkaan ja on 11 astetta plussalla lämpötila joten kuuma tuli.Pilvistä on ollut koko päivän mutta satanut ei ole oikein on leppoisa keli.

Kävin aamupäivällä kaupassa ja Kaija ja Jorma toivat lehdetkin vaan en ole ehtinyt vielä lukea vaan onhan tässä vielä iltaa kun ei sieltä televisiostakaan tule sellaista ohjelmaa jota haluaisin katsella en ole kyllä tämän päivän ohjelmistoa katsonut vaikka juuri tänään olisikin.

Kun tulin kaupasta  soi ovikello ja sieltä tuli seinänaapurini kyselemään onko minun ovikelloani käyty soittelemassa kun hänellä on, en minä ollut kuullut sanoin hän kertoi että joku oli antanut oven raosta karkkeja eikä tullut sisälle.

Kuulin minä siitä että joku olis karkkeja jaellut mutta  se on hänen huvinsa ja omatpa ovat karkkinsa, kyllähän meitä täällä on erilaisia kaikki ja hyvähän se on ei tule päivät yksitoikkoiseksi.

Huomenna on aikeeni mennä Lempäälään nuorimman poikani pojan poika täyttää 3 vuotta haluan mennä kun en ole siellä käynytkään pitkään aikaan,.