Lila%20kakkara-normal.jpg

Kuten otsakkeesta huomaatte sää on ollut vaihtelevaista, sadetta en ole ainakaan huomannut vaan aamupäivän aurinko on vaihtunut pilvipoudaksi.

Yöllä heräsin siihen että kurkku oli tavattoman kipeä enkä yhtään muistanut onko minulla mitään flunssalääkettä muuta kuin Echinaforce tippoja ja sehän on ymmärtääkseni lääke jota käytetään taudin estämiseen, otin sitä kuitenkin koska muuta ei ollut ja keitin vettä ja join kuumaa mehua otin myös kipulääkettä vaikka se ei ollut tarkoitettu tähän vaivaan.Sain sitten kyllä vielä nukuttuakin ja aamulla kun heräsin mietin että mikä paikka se nyt on se kipein kurkku ,kipeä pää vai turvonnut polvi kahvit juotuani päätin katsoa kuinka tästä selvitään.

Olin illalla ottanut pakasteesta jauhelihaa aikoen tehdä liha-makaroonilaatikkoa ja  homma oli hyvällä alulla kun Kaija ja Jorma tulivat ja kerroin että ruokaa tulee nyt niin runsaasti että  pyydän apua sen syömisessä he lupasivat tullakin ja kauppa reissulla lupasivat tuoda apteekista kurkkutabletteja ja näin se ongelma oli selvinnyt.

Heillä oli molemmilla jotain iltapäivä menoa tosin eri suuntiin, keskustelimme siitä pitääkö mennä näyttämään polvea erikoislääkärille ja sen teenkin kun viikonlopun mietin.

Oli siellä niin paljon lämpöisempi ilma kuin esim. eilen että puin ja läksin vähän ulos kyllähän raitis ilmakin vähän piristää, olo on kyllä tasaisen  hankala vaan jospa se huomenna olisi ohi että voisin mennä käymään entisen asuintaloni naapurilla kahvilla maanantaina sitä kyllä toivon olis mukava kaikkien näitten hankaluuksien jälkeen.