Kisu%20kukkineen.jpg

On ollut monta hyvin aurinkoista päivää vaan nyt on puolipilvinen ja onhan sekin vaihtelua, en ole käynyt ulkona ollenkaan kun vatsa on taas temppuillut ja silloin on parasta pysytellä kotona toivoisin sen huomiseksi tulevan kuntoon.

Kaija toi aamulla lehdet Jorma oli jäänyt imuroimaan Kaija kävi myös apteekissa minulle lääkettä hakemassa ja toi Jaffaakin.

En ole nähnyt ketään naapureitakaan joten hiukan on pitkäveteinen päivä on minulla kyllä kirjoja joita voin lukea vaan kun on hiukan huono olo ei oikein maistu lukeminenkaan.

Yrittelin skypestä löytää juttukaveria vaan ei käynyt haaviin täytyy yrittää illemmalla uudelleen jos olisivat siskotkin jo heränneet.

Se on viikonloppukin edessä ja silloin ei ole talonpuolesta mitään ohjelmaa että täytyy vaan itse keksiä jotakin ja kyllähän me keksimmekin kun meitä on niin monta ja vanhoja sitä on oppinut jo kaikenlaista kun vaan muistaa.

Oikein pelästyin kun tämä kone on makuuhuoneessa eteisestä kuului miehen ääni ja niinhän siellä olikin meillä on ollut lämmönmittaus meneillään varmaan pariviikkoa ja nyt tuli nuori poika ja laittoi termostaatit paikoilleen ja se oli sillä selvä, oli vaan tosi hankalaa kun sanottiin ettei saa tuulettaa ennen kun ne on paikoillaan ja nyt sitten saa.