Kissa%20ja%20kukkaset.jpg

Viime yö olikin hiukan levoton keittelin kahviakin joskus aamuyöllä ja tietysti joinkin niimpä aamulla laitoinkin vaan puuroa ja senkin söin.

Vatsan kanssa on ollut hankaluuksia vaan päivä on taas mennytkin ihan hyvin, kävin kaupassakin kun huomenna on aamupäivällä aika jalkahoitajalle ja iltapäivällä on talossa hartaushetki ja myös ehtoollinen niin en tarvitse kiirehtiä kun ei ole kaupalle menoa.

Lehdetkin luin kun Kaija toi lenkille mennessään ja sitten olikin jo meno kahvihetkeen siellä oli pari  uuttakin asukasta ja joku oli leiponut piparkakkujaja oli tuonut meille maistiaiset olivat varmaan hyviäkin minä en maistanut oli omat eväät.

Tälläviikolla onkin melkein joka päivä ohjelmaa ainakin minulla kun perjantaina on Silmäklinikalle meno ja torstaina Kotosalla asuntojen 10 vuotisjuhlat , kimppakävelykin on samana päivänä sen taidan jättää väliin vaan onhan niitä muita menijöitä. Kiitettävästi täällä järjestetään ohjelmaa asukkaille mutta onhan täällä palveluohjaaja sitä varten palkattu että hyvin hoitaa hommansa.