Joulupallot.jpg

Heräsinhän minä lähtemään Silmäklinikalle ja olimmekin siellä juuri sopivaan aikaan ja siellä se toimenpide vie aikaa hyvin vähän joten olimme jo poislähdössä kun oli vasta sovittu aika tullut, hiukan sateli lunta ja vett'äkin  mutta hyvin vähän.  Seuraava käynti onkin 19.12-14. klo 11.25.

Saa nähdä kuinka kauan tätäkin juoksua jatketaan eihän siinä mitään jos pistos auttaa silmässä näkökyvyn pysymään ei ole tullut kysyttyä keneltäkään potilaalta siellä klinikalla kuinka kauan he ovat käyneet, ei siitä tiedosta mitään hyötyä ole vaan kyselisin uteliaisuuttani, paljon siellä niitä kävijöitä on.

Kotiin tultiin talon ravintolan kautta ja ostettiin minulla ruoka täksi päiväksi, oli paistettuja muikkuja ja keitettyjä vihanneksia ja muussiakin ihan hyvää ruokaa oli ja taitaisi tulla halvemmaksi käyttää ruokalaa eikä tarvitsis käydä kaupassakaan vaan aikani kuluksihan minäkin laittelen kun en pysty enää käsitöitäkään tekemään.

Kohtahan sitä pitää alkaa jouluruokiakin suunnitella ja kai se on jotain leivottavakin jos ei muuta niin torttuja kuitenkin.

Maila ja Virpi tekevät karjalanpiirakatkin valmiiksi pakkaseen mutta he ovatkin nuorempia ja terveenpiä.

Täytyy taas laittaa parina päivänä tippoja pistos-simään Jorma laittoi kun tultiin ja Sanna kävi puolituntia sitten ja Jorma lupasi käydä vielä illalla. Minua on nukuttanut kovasti tänään kun vaan istumaan rupean mutta kohtapa tässä on ilta ja on lupa nukkuakin, huomenna onkin jo lauantai saa nähdä mitä siihen keksii ajanvietteeksi.