Kissankello-normal.jpg

Kaija ja Jorma kävivät kaupalle mennessään ja toivat minullekin mitä tarvitsin ,oli tulossa ruokavieraita pöytä täyteen ja Kaija siinä jo autteli mitä voi jo tehdä etukäteen, olen alkanut jo ajatella pitääkö ruokavieraitten kutsuminen vähentää kun alkaa ottaa voimille.

Tullessaan toivat kaupassa kävijät täytettä jääkaappiin ja jäi vielä huomiseksikin, tulivat vieraat 13,00 tienoilla heitä on 6 henkilöä onneksi tuolit piisaa nyt ei Lassikaan hakenut suurta tuolia kuten aikaisemmin, hyvin näytti ruoka maistuvan nuorelle väelle kun paljon liikkuvat polttoainettakin kuluu, yksi tytöistä Jenni oli Pajulahden urheiluopistolla siellä oli jalkapalloturnaus ja eilen oli muistaakseni mennyt ja tulee vasta huomenna.

Kaikki lapset ovat kovia urheilemaan ja viikonloput menee vanhemmilla heitä kuljettaessa kun pelit on eripaikoissa vaan taitavat kuitenkin olla täällä etelä-länsi Suomessa.

Kun he lähtivät en laittanut vielä tiskikonetta päälle läksin ensin sauvalenkille ja olikin mukava kävelysää hiukan viileämpää mielestäni, sitten tiskikone päälle ja kahvi tippumaan nämä vierailijat eivät juo kahvia ollenkaan joten yksin siitä nautin.

Huomenna tulee käymään Kaijan ja Jorman lisäksi Jouni ja Anne Lempäälästä ja mukavahan se on nähdä läheisiään ja jutella tärkeimmät kuulumiset, sitä ollaankin jo elokuun puolella ja yöllä on jo melko pimeätäkin niin että syksyä kohden olemme menossa.