Tänään olikin vaihteeksi aamupäivä ainakin hyvin sumuinen ja harmaa aivan iltapäivällä hiukan kirkastui ja näkyi aurinkokin .

Minulla on ollut hiukan kiirettä tänään, aamulla tuli henkilö joka käy siivoamassa, kohta hänen lähdettyään tuli fysioterapeutti antamaan opetusta tasapaino harjoitteluun ilman tukilaitteita hän tulee uudelleen parin viikon kuluttua ja minun pitäisi harjoitella saamaani kotitehtävää päivittäin aina ennen ulkoilua.

Kävin kaupassa ja apteekissa etten tarvitse lähteä huomenna jos vaikka sataa toivottavasti ei mutta siihen varauduin, oli myös tarkoitus lähteä Hopeahoviin tutustumaan ja laulamaan mutta en ehtinyt olis kyllä kiva tietää kuinka paljon siellä oli naapureita, nyt iltapäivällä lueskelin vasta lehdet ja siinäkin meni aikaa.

Yksi entisistä työtovereistani soitti ja kyseli koska v oisi tulla käymään he ovat olleet koko kesän maalla ja kotiutuvat vähitellen kaupunkiin, minulla on huono om atunto kun monta puhelua olis pitänyt soittaa vaan en ole vaan saanut aikaiseksi kuten eilen muistaakseni mainitsin olen tullut hyvin saamattomaksi . Menen katsomaan skypelle onko siskoja tavattavissa.