Kukat%20ja%20perhoset%20%E2%80%93%20kopi

´Päivä on ollut hyvin vaiherikas tapahtumien suhteen, aamulla kävin kuntosalilla polkemassa kuntopyörää jo ennen puuron keittoa ja sittempä puuro maistuikin.

Olen lukenut kirjaa jonka Eva toi "Kuolema Ehtoolehdossa" muutama sivu on enää lukematta ajattelin lukea sen tänään ja voi olla että ehdinkin.

Anne ja Jouni tulivat tänne suoraan töistä ja joimme kahvit ja laitoin pöytään leipää ja leikkeleitä eivät he kovin kauan viipyneet kun oli kiire kotiin kun olivat sieltä aamulla lähteneet vaan oli tosi mukava kun kävivät. 

Sitten soitti Pirkko siskoni ja sen jälkeen Liisa joskus sattuu näin ja joskus on puhelinkin ihan mykkänä en tavoittanut ketään skypelläkään joten päätin kirjoittaa tänne jotain, meillä oli tänään kahvihetki 14,00 kuten aina tiistaina.

Jouko soitti vähän ennen Jounin tuloa ja kertoi Vilpon ja Onnan tulevan viikonloppuna yö kylään, kiva kun asuvat niin lähellä että voi näinkin tehdä siitä nauttivat lapset samoin kun isovanhemmatkin, ovat niin kilttejä että heistä ei ole paljon huolta.