fleur_q8.jpg

On ollut sadetta ja paistetta tänäänkin, aamulla kävin kimppalenkilla kolme naista meitä vaan oli mutta hyvin pärjäsimme silläkin joukolla silloin ei vielä satanut.

Sen jälkeen kävin kaupassa samantien kun poikani ennusteli sadetta iltapäiväksi ja olikin aivan oikeassa, odottelin siinä Eijaa Jarnon lasten kanssa en tiennyt että he menivät Eedeniin ja viipyivät siellä kauemmin kuin luulin mutta tulivat kuitenkin ja sehän oli pääasia.

Jotain siinä söimme ja joimmekin ja seurustelin lasten kanssa joita tapaan tosi harvoin kun he asuvat Bilnäsissä ja vanhempien työt rajoittavat näin kaukana käyntiä kovin usein, toivottavasti kesämökin valmistuttua ovat useammin  sitä Jarno ja Jouko ovat tänäänkin rakentaneet.

Skypettelin ensin Pirkon kanssa ja sitten Mailankin on se nyt paljon helpompaa kun Jorma sai tuon uuden version asennettua näkyy osanottajien nimet ja sekin onko paikalla vai ei aikaisemmassa versiossa ei näkynyt.

Palveluohjaaja jää kesälomalle viideksi viikoksi joten nhäntä voi tulla vielä ikävä vaikka sijainen on hänellä ei ole vielä kokemusta kun täällä voi tulla monenlaista ongelmaa lomanaikana ja sijaisella ei oloe ehkä tarvittavaa kokemusta asioiden hoidosta vaan sepä ei ole minun suruni.