J%C3%A4nis.jpg

Tänään olimme retkellä Ylöjärvellä on avattu uusi kauppa  Mega Areena johon läksimme klo 11 aamupäivällä mutta ensin ajoimme Ylöjärven Kalakartanoon kalakeitolle ja kyllä keitto hyvää oli siellä oli tarjolla kyllä muutakin ruokaa vaan melkein kaikki taisivat sitä keittoa syödä sen päälle oli mahdollisuus juoda kahvit mutta minä en välittänyt siitä.

Ajelimme sitten Mega Areenaan katselemaan suuri oli kauppa mutta ei siellä juuri monellekaan mieluisia ostettavia löytynyt, oli avattu kaksiviikkoa sitten ja silloin siellä oli ollut tosi paljon väkeä ainahan se niin tahtoo olla.

Kotona olimme noin kolmen tienoilla ja minäkin laitoin heti kahvit tippumaan ja lehdet oli tuotu sillä aikaa niitä lueskelin. Sitten tuli mieleeni keittää huomiseksi makkarakeittoa ompahan huomenna ruoka valmiina kun meillä on iltapäivällä pikkujoulujuhla ja sekin on jo klo14.00 viime joulun edellä oli joulupuurokin mutta nyt en kyllä ole tietoinen siitä vai juodaanko vaan torttukahvit.

Tänään on ollutkin pitkästä aikaa näkynyt aurinko kun on ollut niin pimeätä viikkoja niin sitä osasi arvostaa auringon paistetta, toivottavasti on huomennakin kävisin ulkoilemassa. Näin kului tämä päivä.