P%C3%A4iv%C3%A4nkakkaroita-normal.jpg

Vilkas päivä on ollut tänäänkin olimme sopineet Jorman kanssa että käymme tänään Paavon haudalla koska en ole käynyt koko kesänä Eija ja Jouko ovat käyneet kahdestikin kesän aikana ja kertoilivat siellä vallitsevan tilanteen kukkien osalta on seurakunnan hoidossa ja nyt oli laitettu verenpisaroita kuten Eija kertoikin mutta varmaan alkukesän kylmyyden takia melko vaivaisen näköisiä olivat toivotaan että lämmin sää saa ne elpymään.

Oli hyvä tuuri kyydin suhteen kun ajaja tiesi että vaan käymme siellä hän odotteli ja pääsimme samalla kyydillä takaisinkin ei tarvinnut soitella uudelleen kyytiä.

Sää on ollut aurinkoinen ja kuumakin kuten kesällä kuuluu ollakin autossa oli kyllä ilmastointi ettemme kärsineet kuumuudesta ja mukava naiskuljettaja oli joka jutteli.

Menin sitten iltapäivällä keinulle kun näin että siellä oli väkeä ja useampi tun ti siellä vierähtikin tultuani sisälle kävin suihkussa kun hikihän siellä ulkonakin tulee ja aamulla on lääkärille aika jo 9,00 kimppakävelykin olis vaan sinne en taida ehtiä.

Lääkäri soitteli jalkaortoosien valmistajista ja lähetti puhelin numeron johon soitin ja sainkin sinne ajan 22.7 tosin se on Tampereella Diapetiskeskuksen tiloissa jossa olen käynyt aikaisempina vuosinakin joten tiedän missä se on, toivon että onnistuisivat nyt.

Huomenna on iltapäivällä Erikoissuutareille meno sovittamaan kenkiä joita valmistetaan tosin menee aika pitkälle valmistuminen kun jäävät lomalle ja tulevat töihin vasta elokuussa mutta tekeillä kuitenkin ovat.