Kisu%20kukkineen-normal.jpg

On ollut tähän saakka onnistunut päivä sään kuin seurankin puolesta, aamulla Kaisa vei taas Vilpon uimakouluun ja tuli Onnan kanssa luokseni siksi aikaa, laitoin pannukakkutaikinan valmiiksi ja uuniinkin ennen heidän tuloaan ja Kaisa otti pois kun minun käteni eivät oikein kestä nostelua.

Kaisa laittoi kahvin tippumaan ja Onna halusi vaan viiliä, toffeeviiliä siitä hän pitää pannaria maistoi vaan vähän me sen sijaan nautimme pannarista kahvin kanssa ja olikin ihan hyvää ja laitoin mukaan Vilpollekin varmaan maistui uinnin jälkeen.

Kaija ja Jorma tulivat ja alkoivat laittaa ruokaa Jorma paistoi pihvit ja teki kastikkeen ja Kaijalle jäi kaiken muun hoitaminen salaatit ja kattaminen,ruoka oli hyvää se täytyy tunnustaa pihvitkin tosi mureaa ja hyvin maustettua, ihanaa päästä joskus valmiiseen pöytään syömään ruoka maistuu paljon paremmalta.

Koska oli hyvin aurinkoinen ja lämmin sää läksin ennen tiskausta lenkille ja siellä oli liikkeellä paljon muitakin penkilläkin oli istuskelijoita metsäpolulla on muutenkin varjoisampaa kuin aukeilla paikoilla, tultuani laitoin sitten tiskikon een töihin.

Olen tutustellut uuteen puhelimeeni ja Jormakin antoi ohjeita muuten on hyvä mutta pitkään puhuessa tulee käsi kipeäksi siihen pitäisi keksiä jotain helpottavaa vempelettä, puhuin tänään kyllä jokaisen poikani kanssa kun siinä on jos on hätä , summeri soittaa vanhimmasta nuorimpaan poikaan jos edellinen ei vastaa muutamassa sekunnissa soittaa heti toiselle.Se on varmasti hyvä jos näin sattuu vaikka toivon ettei niin käy.