Keltaruusu-normal.jpg

Jorma kävi aamulla tuomassa lehdet ja he olivat lähdössä jonkun ystävänsä mökille jossa juhlivat kesän loppumista ja laittelevat paikkoja jo talvikuntoonkin.

Minä kävin pitkästä aikaa sauvalenkillä heti aamusta kun oli poutaa ja on tainnut ollakin koko päivän koska en ole huomannut ainakaan sadetta tuuli vaan käy.

Laitoin lihapullataikinan ja paistoin lihapullia jos sattuu käymään henkilöitä joille ne maistuvat, tänään ei ole näkynyt vaan onhan se vielä huominenkin alkamatta.

Kyllä sää alkaa olla jo syksyisen tuntuista ja yölläkin on jo tosi pimeää joten pian on vuosi kulunut täällä Nokialla, välillä olen olooni ihan tyytyväinen ja välillä en vaikka ihan selvää syytäkään en osaa siihen keksiä.

Kun tulin koneelle ja soitin Skypenkautta siskolleni se onnistuikin ihan hyvin vaikka usein  saan vaan vastattua Pirkolle emme ole saaneet yhteyttä kumpikaan pariin päivään.

Kaksi viikkoa sitten kävin hakemassa parvekkeen pöydälle pallokrysanteemin oli silloin niin mitättömän näköinen kun oli vasta nupuilla nyt on kukkia kolmea eriväriä eikä yhtään hullumman näköinen joten siihen olen tyytyväinen.