Tytt%C3%B6%20ja%20perhonen-normal.jpg

Jos on taikauskoinen tänään on syytä olla varovainen, esim. minä horjahdin kahvimuki kädessä se putosi lattialle ja särkyi, olikohan se perjantain ja luvun 13 syytä.

Aamulla oli sateista ja suurimman osan päivää poutaista vaan nyt taas pilviä on kerääntynyt uhkaavasti, olin lenkillä Kiersin Poutun puistonkautta Pirkkalaistorille ja sieltä Maununkadulle ja loppumatkalla kiirehdin etten jää sateeseen.

Jorma kävi aamulla lehdet tuomassa ja nyt ei varmaan pariin päivään tule postia eikä ehkä kävijöitäkään jos ei nyt satu onni potkaisemaan niin että joku tämän luettuaan heltyy tulemaan Kaisakin on perheineen Oulussa ja jokaisella on jotain menoa tai hommia pihassa näin kevätkesästä.

Tänään jäi palveluohjaajamme Sanna lomalle kävin hyvät lomat toivottelemassa kun oli muutaman tunnin töissä ja tulee neljän viikon päästä töihin, tuntuu pitkältä ajalta vaan lomailijalla menee nopeasti, muistan minäkin sen verran työajoiltani.

Minulla on sen retken jäljiltä sormet ja ranteet hyvin kipeät nytkin len kille lähtiessä laitoin idealsiteet ranteisiin jalat ei ole kipeät oikeastaan ollenkaan ja luulen että kädetkin voi viikonlopun aikana parantua.

Naapureita en ole nähnyt matkan jälkeen  ja Sanna kertoi että hyvin moni on vähän vaivainen paljosta liikkumisesta keskiviikkona mutta mielestäni se kannatti oli niin kiva reissu.