Kukat%20ja%20perhoset.jpg

Näin on illassa tämäkin päivä, aamulla silittelin eilen pesemäni pyykin ja kävin kuntosalillakin ja nyt onnistui polkeminenkin,  yleensä poljen puolituntia ja kyllä se minulle riittää, Kaija toi lehdet Jormaa en ole tänään nähnytkään.

Kaupalla kävin je siinä tuli ulkoiluakin sopivasti vähän liukasta  oli mutta pystyssä pysyin, on tullut useampia puheluja joissa asiana on ollut tapaaminen, perjantaina tulee ensimmäinen vieras ja seuraavat on sovittu 9.2 useampia entisiä työkavereita.

Mukavaahan se on kun tapaa ystäviä vallankin nyt kun Jorma vaimoineen lähtee Thaimaahan kolmeksi viikoksi jos oikein muistan, eiväthän he tässä ole koko ajan mutta pistäytyvät päivittäin.

Kyllä Kaisakin on luvannut käydä perheineen jos nyt eivät lähde Jarnon Kaisan veljen tykö Bilnäsiin viikonlopuksi saa nähdä.

Skypettelimme ruotsissa asuvan siskoni kanssa Pirkkoa en tavoittanut mutta hänhän onkin viikot Järvenpäässä tyttärensä luona kun heillä kotona Vaaralassa on putkiremontti siellä käy aina viikonloppuisin kissoineen.