Kielo.jpg

Kaupalla kävin aamupäivällä aurinko paistoi mutta tuuli oli kylmää ja rollaattori oli painava kuljettaa kun oli satanut lunta jäänpäälle eikä ollut vielä aurattu mutta asunnolle saakka kuitenkin pääsin.

Kävin aamulla kuntosalilla polkemassa kuntopyörää sen puoli tuntia jonka olen itselleni tavoitteeksi laittanut, hikihän siinä tulee vaankyllä kuivuu päivän mittaan.

Yksi  puhelinviesti tuli iltapäivällä ja yritin siihen vastatakin v aan onko vastaanottaja sen oikein ymmärtänyt siitä en ole varma kun en tahtonut löytää oikeita sanoja.

Piti olla kello 16.00 Skibbokerho kerhotiloissa siellä me Tertun kanssa odottelimme tunnin vaan ei sinne muita tullutkaan kuin me ja tykkäsimme että se on riittävä aika odotteluun ja poistuimme, aika kului ihan kivasti jutellessa.

Huomenna on ohjelmistossa Bingo toivottavasti osanotto on runsaampaa ja sieltähän voi saada palkinnoksi suklaapatukan niin että luulisi sen houkuttelevan tulemaan vaikka aina houkuttelevanpi olis raha vallankin setelit mitä suurempi sitä parempi. Toivotaampa näin.