Ruusuruukku.jpg

Rattoisa päivä on ollut tänään, palveluohjaaja oli järjestänyt menon elokuviin Tampereelle menimme katsomaan "Mielensä pahoittajaa" vaan se oli kyllä helpommin sanottu kuin tehty,meitä oli kahdesta talosta ei kovin paljon että mahduimme pikkubussiin, kun läksimme oli melkeimpä aurinkoinen sää ja plus asteitakin 11

Mutta siellä kun menimme lippuja ostamaan tulikin eteen ongelma liput loppui ja meidänkin porukasta ulkopuolelle jäi 7 henkilöä, he lähtivät takaisin Nokialle ja auto tuli sitten uudelleen meitä hakemaan.

Melko edessä oli minunkin istumapaikkani ja istuin jotenkin huonossa asennossa että kylkeeni koski melkein koko ajan teki mieli lähteä kävelemään.

Elokuva ei mielestäni alkuun ollut mitenkään hauska vaikka jotkut nauroivat mielettömästi ehkä olen sen verran yksinkertainen etten tajunnut juttua, loppupuolella olikin hauskempikin vaan kaiken kaikkiaan en olis menettänyt mitään vaikka olisin jättänyt menemättäkin.

Aamulla kun lehden tuojat tulivat oli ovessa muovikassi jossa oli 4 paria naisten villasukkia oikein kauniita ja huolella tehtyjä, tiesin kyllä mistä ne olivat tulleet ja läksin illalla niitä maksamaan vaan ovea ei avattu mutta hetken kuluttua tuli sukkien tekijä en olis millään ottanut niin halvalla kun hän ei ottanut niistä kun 20 e hän otti vaan lankojen hinnan, sanoi vaan kun hänellä on aikaa niitä kutoa.

Skypettelin Mailan k,anssa ja Pirkolta oli sähköpostia yritän vastata siihen tänään, huomenna tuleekin sitten vieraita olen kyllä leiponut sitävarten marjapiirakkaa ja muutakin, kiva kun tulevat.