Pieni%20kisu.jpg

Kävin aamulla kuntosalilla pyörää polkemassa vaan ei siellä kyllä ketään toisia ollutkaan, mahtoivatko nukkua teatterin väsyttäminä.Tänään piti tulla niitä lämmöntasaajiakin vaan eipä ole näkynyt ja eiväthän he voi joka huushollissa ollakkaan samana päivänä.

Kävin kaupassa ja totesin taas kerran että on tosi huonosti hoidetut kadut eilen kun oli jääsohjoa joka oli yöllä jäätynyt hankalaa oli kulkeminen myös alakerran Terttu oli siellä ja tulimme yhtämatkaa kotiin päin houkuttelin kahville vaan ei tullut ja niimpä join kahvit yksin.

Lieneekö vika minussa vai koneessa yritin katsoa  S kaupan saldoa vaan ei hyväksynyt käyttäjätunnusta eikä salasanaa vaikka hyvin toimi kaupassa.Saa nähdä tulevatko matkalaiset huomen aamullakaan.

Olen sopinut Tyn kylle menosta keskiviikkona ,taidan tilata taksin jo huomenna kun on toivottu että tulisin aamulla ja samahan se minulle on.

Laitoin pyykkikoneen  pyörimään kun vaan  muistan ottaa pyykit kuivumaan ennen iltaa aikomukseni oli laittaa jo aamulla vaan kun ei järki sanonut mitään niin iltaanhan se jäi vaan kyllä ne kuivuvat yöseutuun ja saan huomenna silittää. Eipä tässä nyt sitten muuta kummempaa..