Kallioiset.jpg

Tänään on ollut huomattavasti parempi sää kuin eilen on paistanut aurinkokin vaikka pilvistäkin on ollut sadetta en ole huomannut mutta tuuli on ollut kylmää. Kaija kävi tuomassa lehdet Jormaa en ole tavannut.

Aamupäivällä silitin pyykit joita eilen pesin, kummasti sitä pyykkiäkin tulee vaikka asun yksin kun pojat olivat kotona puhuttiin että on sitä pyykkiäkin kun on perhettä vasta nyt olen todennut että on sitä vaikka on yksinkin.

Meillä on aina tiistaisin kahvihetki 14,00 kerhohuoneessa ja niin tänäänkin,koolla oli noinlähemmä parikymmentä henkilöä suurin osa naisia kyllä täällä asuu miehiäkin vaan yleensä on yksi mies, pariskuntiakin asuu v aan vaimot käy yksin yksi naisista aina kutoo lapsenlapsilleen tumppuja  tai sukkia ja kyllä niitä on tänä talvenakin tullut monta paria vaan niinhän minäkin tein silloin kun vielä pystyin nyt kun on nivelrikko sormissakin ei kutominen enää onnistu vaikka nythän sitä aikaa olisi.

Olen niin monelle henkilölle soittovelkaa ja mietinkin sitä joka päivä vaan kun en saa aikaiseksi sitäkään kaksi henkilöä soitteli ja kysyi saako tulla käymään  ja tervetulleitahan ne v ieraat ovat vaan he kertoivat tulevansa huhtikuun puolella . Huomenna heti aamusta on tilattu jalkahoitajalle aika ja perjantaina parturiin onhan siinä sitten jo kaksi tehtävää suoritettu.