Kukka-normal.jpg

Eilen illalla kerroin kuinka lunta sataa ja satoikin vaan aamulla sitä ei enää näkynyt ja nyt on satanut vettä melkein koko päivän sataa edelleenkin.

Kaija toi aamulla lehdet vesisateessa poikani ei ollut uskaltautunut ulos ollenkaan en tiedä onko iltapäivälläkään vaan on kiva kun on katto pään päällä.

Laittelin ruokaa kun nuorin poikani puolisoineen oli luvannut tulla käymään ja tulivatkin, söimme ja poika keitti kahvit ja juttelimme hauskoja muistoja joita meillä oli poikien lapsuudesta ja vähän muustakin, oli tosi hauska päivä.

Kun katselen noita parvekekukkasia tulee ihan pahamieli kun ovat niin surkean näköisiä poishan ne pitää ottaa kun saa vaan aikaiseksi lakkaisi edes satamasta niin sitäkin voisin yrittää.

Huomenna menemme Kaijan kanssa käymään Hatanpäänvaltatiellä olevassa liikkeessä joka tekee tukipohjallisia on niin hankalassa paikassa että tarvitsen avustajan kun siellä ei hissikään toimi ja osaaminenkin on hankalaa.

Pojanpoikani Jenni tytär oli göteborissa jalkapalloturnauksessa jossa oli tietääkseni aika paljon pelaajia ja Jenni oli palkittu parhaana pelaajana paljon Onnea Jenni, toivottavasti et vilustunut matkalla kun sielläkin oli satanut koko ajan kuulin siskoltani .