Tänään ei ole satanut ainakaan vettä miinusta on mittari näyttänyt ja hiukan on lumihärmääkin ja sen mukanaan tuomaa liukkautta ja ehkä hiukan valoisampaa.

Jossakin vaiheessa teki mieli lähteä Tampereelle katselemaan alennusmyyntejä ja siinä olis samalla nähnyt ihmisiäkin sitten mietin kuinka typerää on kuljeskella siellä yksin ja peruutin aikomukseni.

Ajatukseni siirtyi kirpputorin puoleen ja soittelin muutamalle sukulaiselle osoitteita ja sainkin samallahan tulisi tehtyä ulkoilulenkki ja niimpä lähdin ja hyvin osasin poikani ohjeitten mukaan ja kuinka ollakaan hetken kuluttua ilmestyi sinne Kaisa ja Onna olivat lähteneet katsomaan osasinko.

Onnalla siellä hauskinta oli kun katseli leluja ja taisi leikkiäkin niillä tarjosin hänelle hyvin kauniisti puettua valkoista nallekarhua aikansa sitä katseltuaan hän päätyi jääkarhuun joka minun mielestäni ei ollut kaunis, no meillähän on jokaisella omat makumme ja otettiin se.

Minä etsiskelin vyötä vaan sellaista sieltä ei löytynyt kaulaliinan ostin kun mennessä kaipasin sellaista kun kävi tuuli, kun tuli lähdön aika Onna sanoi äidilleen mennään mummolle tulin siitä iloiseksi, äidin suunnitelmiin se ei sopinut ja Onna loukkaantui ettei mummolle edes vilkuttanut kun lähtivät autolla ajamaan, näin tuli ulkoilu suoritettua eikä maksanut mitään.