Gerberat.jpg

Tänään on ollut oikein mukava päivä,olin Lempäälässä  Annen ja Jounin luona oli siellä myöskin Sanni ja Anthon kaksi nuorta opiskelijaa viettämässä joululomaa .Siellä oli oikein mahtava jouluateria jonka Anne oli valmistanut maistui huomattavasti paremmalle kuin omat tekeleeni.

Oli tosi mukavaa olla pitkästä aikaa kyläilemässä olen melkeinpä aina kotona nyt kun ei ole ollut ulkoilu säitäkään ja nyt on sadellut luntakin aikapaljon ja alla on jäisiä paikkoja joten pitää olla tosi v arovainen vallankin tällaisen vanhuksen.

Eija ja Jouko kotiutuvat varmaan ensi yönä matkaltaan Jouko oli lähetellyt viestiä veljelleen ,varmasti tuntuu ensin kylmältä tämä kotimaan talvi kun kesäisestä maasta tulee, toivottavasti matka menee hyvin.

Jorma soitti äsken emme ole nähneetkään Kaijan ja Jorman kanssa kun viimeksi aattona jouluaterialla. Mailasiskoni kanssa tapasimme skypellä että voimme jutella tärkeimmät asiat, hänellä on lapsenlapsi perheineen joulua viettämässä Austraaliasta saakka en huomannut kysyä koska he lähtevät.

Huomenna on sitten jo kaupatkin auki täytyy katsella onko minulla asiaa lähteä kaupalle ja kai se on apteekkikin auki sinne oliskin asiaa. Näin olemme jo joulumme viettäneet mutta vielä pyhiä on tiedossa.