Orvokit.jpg

Tulipahan suuri orvokkipelto vaan kauniita ovat yhä edelleen kuvassa.Poutainen sää on ollut eikä ole kova tuulikaan käynyt käv in minäkin tänään sauvalenkillä pitkästä aikaa kyllähän se raitis-ilma piristää.Täällä on vaan niin paljon niitä ylämäkiä että voimille ottaa.

Käytin sen verran pesukonettakin että pesin päiväpeiton jonka vaihdoin viikko sitten kun odottelin että voisin kuivattaa parvekkeella mutta nyt järki sanoikin että se aika on vasta ensikesänä ja kuivuihan tuo kylpyhuoneessakin siellä kun on lattialämmitys niin se auttaa vaatteita kuivumaan nopeammin.

Ida soitteli ja kysyi voiko hän tulla keskiviikkona imuroimaan kun pääsee koulusta jo klo 11,00 ja kyllähän se minulle sopii, Joukokin soitti ja lupasi käydä tällä viikolla, joskus tulee soittoja monta päivän mittaan ja joskus taas ei koko päivänä.

Jormakin skypetteli äsken en kuullut oliko hän jotenkin uusinut skypeä ja siksi kokeili, Mailan kanssa skypettelimme juuri äsken ja hänkin oli käynyt silmien värikuvauksessa ja oli jo sanottu pistospäiväkin joten sama vika meillä molemmilla, minulla on huomenna omalääkärille aika tilattuna.