Kukkia%2520kirjeess%C3%A4-small%5B1%5D-n

Sitä on tässä iässä monta vaivaa ja monta menoa ja niimpä tänään kävin Tampereella kuulokokeissa poikani kanssa ja parinviikon kuluttua uusi reissu kun kojeet on sovitettavissa,olen käynyt kyllä aikaisemminkin Taysin kuulokeskuksessa vaan tämä on yksityinen laitos ja tutkimuksetkin erilaiset.

Kävimme samalla Sokoksella minä kävin ruokaostoksilla ja poikani kirjaosastolla en tarvinnut kotiin tultuani lähteä kauppaan pääsin helpommalla, ennen kun asuin Tampereella kävin usein Sokosella  ruokaostoksilla kun siellä on niin hyvä lihatiski ja muutenkin suurempi valikoima kaikkea tarpeellista.

Meillä talossa oli tänään kuten aina tiistaina kahvittelut yleisissä tiloissa ja sinne tuli Hervannanhelmestä vieraita oli täytekakkua ja jäätelöä niin että herkuteltu on lähtivät sitten tutustumaan talon tiloihin minä en sinne mennyt kun oppaita oli jo monta muutenkin.

Huomenna on kahden poikani kanssa sovittu että menemme laittamaan miesvainajani haudan talvikuntoon toivottavasti ei tule sadetta kun muutenkin on jo kylmää Jouko tuo havut tontiltaan Pinsiöstä ja kanervat ostamme Ilkosta, en usko että siellä kovin kauan viivymme mutta on sitten sekin hoidettu.