Narsissit-normal.jpg

Ei ole ollut ulkoilusää tänäänkään käy hyvin voimakas tuuli ja välillä sataakin en osaa enää edes ihmetellä näitä kesä-säitä koska siitähän se ei kummemmaksi tule.

Kaija kävi aamulla tuomassa lehden Jormaa en ole tänään tavannut, pahoittelen kun nuoremmat pojat puolisoineen lähtivät johonkin viettämään mökki-elämää ja sitä he varmaan ovat joutuneet viettämäänkin sanan täydessä merkityksessä kun luulen ettei sielläkään ole voinut olla ulkosalla koska he ovat Suomen kamaralla eikä se niin paljon parempi ilma ole varmaan ollut, huonot muistot jää tästä kesästä.

Toivon hartaasti että huomenna olis vaikka pikkuisen parempi ilma kun menen käymään Kaukajärvellä voisi käydä vaikka keinulla muistoja verestämässä.

Olin taas välillä skypettelemässä siskoni kanssa se on yksi henkireikä joka piristää jos minulla ei olisi siskoja minulta puuttuisi paljon ja monesti ajattelen niitä ihmisiä joilla ei ole sisaruksia kuka korvaa sen heidän elämässään.

Yritin katsoa televisiotakin vaan sieltä tulee melkein joka kanavalta väkivaltaohjelmia ja siitä ei kyllä mieli parane haluaisin tietää minkälaiset henkilöt näitä ohjelmia suunnittelevat ja ketä varten ei ainakaan lapsiperheitä eikä vanhuksia ajatellen.

Puhun liian paljon säästä ja niin nytkin, kun katson ulos luulisi että on mitä kurjin syksyinen myrskysää, tuulee niin että parvekekukkaset ovat menneet rikki puhumattakaan kukkasista pihoilla ja puistoissa, eikö tänä vuotena kesää tullutkaan?