Kimppu%2C%20asterit-normal.jpg

Aamulla oli poutaista ja lämmintäkin ja Jorma kehoitti käymään lenkillä aamuviileällä että iltapäiväksi on luvattu sadetta, minähän tein työtä käskettyä ja läksin sauvalenkille ja oli lämmintä ja poutaista.

Pesin aamulla pyykkiä ja Kaija laittoi kuivumaan parvekkeelle kun sattuivat tulemaan niin sopivasti,kiitos Kaijalle päivän mittaan keräilin vaatteita silitettäväksi sitä mukaa kun kuivuivat ja kun viimeinenkin vaate oli silitetty läksin minäkin keinuille kun olin nähnyt että siellä on toisiakin ja mukavasti siellä kuluikin pari tuntia ilman sadetta.

Siinä vaatteita hyllyihin laittaessani totesin että hyllyjä olis helppo laskea hiukan alemmaksi ja minun työni olis helpompaa niimpä ajattelin kysäistä nuoremmilta pojilta voisivatko loppuviikolla tulla niitä laittamaan, ymmärtääkseni se olis mahdollista koska reikiä on jo valmiiksi useampia katsotaan kuinka asia onnistuu.

Nyt kun kello on ylittänyt kuuden sataa ja tuulee hyvin voimakkaasti olen huolissani parvekekukkasistani kuinka niille käy sade on puuskittaista samoin tuulikin.

Keinulta tullessa sovimme Liisan kanssa että lähdemme aamulla käymään Koskenmäessä Lidl kaupassa kehuivat että siellä on kaikki halpaa en ole sellaisessa kaupassa koskaan käynyt joten nyt on viim einen tilaisuus katsotaan nyt mitä sieltä löytyy vai löytyykö mitään.