Koirakeltasissa.jpg

Vettähän se on satanut tänään ja varmaan lumet sulaa taas pois,ulkona en ole käynyt mutta sateen olen nähnyt parvekkeella ja nyt illalla kun on pimeää ja tuulikin käy siitä katsoen että havupallo pyörii mielettömästi eikä se siitäkään parane vaikka sammuttaisin valot pyörii se senkin jälkeen kun tulisi nyt sekin otettua pois vaan ei näy tulevan.

Aamulla kävin kuntosalilla pyörää polkemassa mutta ei siinä näytä ne vempaimet olevan kunnossa kun näyttää vallan hulluja vaan puolituntia poljin ja katsoin seinäkellosta sitä ei se laitteen kello pysty mitätöimään,ajattelin että käyn puhumassa Sannalle vaan empähän muistanut sitten kun hän oli töihin tullut.

Pyykkiäkin pesin ja iltapuoleen voin jo silittääkin kylpyhuoneessa kuivuu nopeasti kun on lattialämmitys päällä ympäri vuorokauden, Kaija ja Jorma toivat lehdet ja kaupalta tullessaan sipulit kun olin pyytänyt.

Iltapäivällä pääsin  Pirkon juttusille skypellä eikä yhtään temppuillut Pirkon kone kun joskus katkeaa puhe Mailan kanssa puhuin eilenillalla vaan nyt en vielä ainakaan ole kuullut soittoa, Maila oli käynyt eilen silmäpistoksella joten taitaa olla sekin tauti suvussa, ei hänkään sitä pitänyt hankalana hommana.