Kisu%20kukkineen.jpg

On siinä kaunis kisu kukkien keskellä , eikö tämä myrskyäminen koskaan lopu onneksi ei parveke kukkaset ole vielä menneet rikki ihmeen sitkeitä ovat olivatkin kyllä tosi tukevan oloisia kun ostimme sieltä puutarhalta.

Rupattelin Pirkon kanssa skypellä Mailaa ei vielä näkynyt houkuttelin heitä käymään täälläkin kesän aikana kun oli kesä menoista puhetta kävivät he viime kesänäkin kovin monessa paikassa heillä on tarkoitus käydä että onhan toisaalta aika raskastakin ainakin Pirkolle kun hänellä selkä oireilee ja on sovittu lääkärin aika tutkimusta varten että onko leikkaus edessä.

Toinen eilisistä vieraista oli lähettänyt sähköpostiin kuvia Marikasta joka kuoli hiljattain yllättäen ja eilen muistelimme häntä niin iloinen ja nauravainen hän oli viimeisellä käynnilläkin ettei sitä tahtonut todeksi uskoa että häntä ei enää ole.

Meillä oli tänään talossa Nanson vaatteiden esittely ja myynti kävin minäkin siellä olisin ostanut yksivärisen puseron tai tunikan vaan kaikki oli kirjavia eikö niitä sitten tehdäkkään yksivärisenä aika merkillistä.