Tänään olikin taas vilkas päivä, aamulla oli tuolijumppa ja sieltä tultuani läksin apteekkiin ja kävin samalla kaupassa siellä menee minulta aikaa sen vuoksi kun hyvin monet tavarat joita tarvitsen ovat niin korkealla että esim. tänään kun oikea olkapääni on ollut hyvin kipeä en millään tahtonut yltää esim.kahvipakettia.

Kun tulin kotiin lämmitin ruokaa kun syödäkin pitää katselin kisoja vähän aikaa ja sitten varustelin tavaroita kahvin keittoa varten neljältä kun on juttutuokio lupasin viedä tarvikkeet kahvin keittoon nyt ensimmäisellä kerralla jos ottaisimme tavaksi tehdä näin kun menin sinne siellä oli jo naisia 5 ja lisääkin tuli samoin pappa joka oli sitä kahvia kaivannut, siellä oli parikin henkilöä jotka hoitivat käytännön hommat koska esim.kahvin keitintä en pysty siirtämääm hyllyltä pöydälle ainakaan silloin kun olkapää vihoittelee.

Menin pöytään jossa pappa oli yksinään ja juttelimme niin kauan kun hän siellä oli ja toiset alkoivat pelata korttia ja jäivät vielä pelaamaan kun sieltä läksin, oli kiva kun pappa tuli sillä hänkin asuu yksin ja viime kerralla oli pettynyt kun kahvia ei ollutkaan voimme sen verran muuttaa ohjelmistoa että hänenkin toivomuksensa tulee huomioitua. Pitivätkö kaikki siitä en ole ihan varma.