Tummat%20ruusut-normal.jpgRuusu on punainen näin laulettiin jossakin laulussa ennen en vaan muista mikä oli laulun nimi mutta ruusu on punainen yhä vieläkin.

Päivä on ollut helteinen vaan nyt on alkanut pilveillä ja tuulikin käy on kyllä ennustettukin iltapäiväksi ukkosta ja sadetta ja niinhän se voi helteet loppua alkuunsa.

Jorma kun toi lehteä kehoittikin käymään kaupalla aamupäivästä juuri siitä syystä ja minähän kävin ja kävin myöskin keinulla vaan siellä on yleensä täysi miehitys ja joka päivä sama porukka ja koko päivän, no täytyyhän kesäilmat käyttää keinumiseen silloin kun niitä on siellä on kyllä toinenkin keinu ja menin sinne ja seurakseni tuli Elvi.

Soitteli Jaana ja kysyi lähtisinkö huomen illalla Poutun puistoon siellä on musiikkiohjelmaa ja kuoro joka siellä laulaa on sama jota olimme kuuntelemassa kerholassa muutama viikko sitten ja hänen kaksi sisartaan laulaa siinä, lupasin lähteä jos ei sada ja sitähän ei tiedä ennenkuin huomen illalla.

Shortseissa olen minäkin ollut täällä kotona ja keinullakin vaikka epäilen onko se mummoille sopiva asu vaan ohjesäännöissä ei siitä puhuta mitään joten voimpa laittaa huomennakin, huom.jos ei sada.