Lila%20ruusu-normal.jpg

Minua ihmetyttää tämä kun kun blogi pienenee samoin teksti onko vika minussa vai jossain muualla , näkyvissä on monta teksiä joita en näe onko joku toinen törmännyt samaan hankaluuteen?

Sää on ollut todella kesäinen aivan aamusta alkaen paistoi aurinko eikä tuulikaan käynyt ,heti aamulla kävin lauantaina tekemäni ostoksen vaihtamassa.

Jorma toi lehdet ja jotain neuvoi tuon uuden puhelimen käytöstä se on hyvä kun ei tarvitse kantaa sitä induktiosilmukkaa kaulassa mutta toisaalta on hankaluutena se kun puhelinta täytyy pitää kädellä korvan lähellä ja se voi olla niin pienestä kiinni se asento kuuluvuuden kannalta , katsotaan kuinka se alkaa luonnistua eihän siinä tarvitse kun sim kortin vaihtaa entisen puhelimeen jos katson sen paremmaksi.

Iltapäivällä Ida tuli koulusta päästyään imuroimaan mutta ei ehtinyt jäädä teellekään oli jotain menoa vielä.

Minä läksin sauvalenkille ja kuljin vallan eri reittejä ja istuskelin välillä niin metsäpolun penkillä kuin Poutun puistossakin koiran ulkoiluttajia siellä kulkee paljon ja monella on kaksikin koiraa mukana. Se puisto on ihana paikka kauniskin suihkulähteineen ja kukkaryhmineen ja penkkejä on tiheässä ja kyllä siellä oli istujiakin lapsiperheitä ja aikuisia sekä meitä vanhuksiakin.

Muutamana päivänä ihmettelin puuta jossa latvaoksat punertaa ja eilen se selvisi kun Kaisa valaisi että se on vaahtera olisihan minun pitänyt se tuntea kun Kuljussa asuessa pihassamme oli iso vaahtera josta putoili syksyllä paljon lehtiä joita sylissä kannoimme kompostiin.