Menipä tämä hankalaksi en saanut millään kuvaa esille ja kaikki nämä vuodet se on onnistunut nyt jo suututtaa tosi paljon että voikin tehdä tällaisen tempun.

Jos nyt olis joku joka neuvoisi vaan niitä neuvojia löytyy sitten kun vahinko on jo tapahtunut.taitaapa tässä mennä koko ilta.

No sen kerron että Kaija ja Jorma olivat tulleet eilen illalla kotiin ja toivat lehden samaan aikaan kun muuloinkin ja minä sain erittäin kauniin mukin että voin leveillä sillä kahvi hetkessä jo tänään, aiheutti pientä kateutta.Kävin iltapäivällä kaupassakin kun huomenna tulee käymään entisiä työkavereitani hain kermaa vaikka en muista käyttääkö kukaan.

Nyt kun tulin koneelle Pirkko olikin jo skypellä ja tulihan sieltä Mailakin oli mukava taas rupatella ja melkein me tiedämme toistemme päivä ohjelmat kun olemme olleet nyt niin usein juttusilla.Niin ja nuorin sisko oli käynyt tänään kasvohoidossa ja sen kyllä huomasi sillä tavallahan sitä pysyy nuoren näköisenä, kyllä käy vähän kateeksi , no niin ja kuvaa en enää edes yritä.