Kimppu%20ruusuja-normal.jpgAurinkoista on tänäänkin ollut vaan voimakas ja kylmä tuuli ei ole houkutellut ulkoilemaan, aamulla pesin koneellisen pyykkiä ja paistoin lihapullia jos vapuntienoilla sattuu joku käymään, tiedossa ei ole vaan ainahan sitä toivoa sopii.

Jorma toi lehden aamulla ja urputin kun omalääkäri ei ole ottanut yhteyttä ja terveysasiat on huonolla hoidolla, eihän se Jorman syy ole mutta kun oli pakko jotenkin purkaa huonoa oloa nyt harmittaa vaan sillekään en voi mitään.

Päivällä kävin sairaalassa katsomassa Hilleviä Eijan äitiä, pirteän oloinen oli minun mielestäni ja toinen rouvakin joka oli samassa huoneessa tuntui mukavan tuntuiselta kun siinä juttelimme lähinnä sairauksista tietenkin. Suuri sairaala pitkät käytävät moneen suuntaan hyvä kun osasin ulos oli siellä mukava hoitajakin joka hiukan ohjaili.

Sieltä tullessani totesin että kylmä on tuuli kun olin pukeutunut hiukan heikosti kun lyhyt oli matka enkä osannut arvioida säätilaa, kävin kotona vaan pesemässä kädet ja menin kerhohuoneeseen kahvitunnille, munkkeja siellä oli joku paistanut vapun kunniaksi.

Sanna sanoi että hän tulee laittamaan tipat silmään kun lähden sieltä kahvilta kotiin ja tulikin ja voin kertoa siitä tupakansavu ongelmasta kaksin kun täällä olimme, viikon päästä onkin Asiakaskokous talon kerholassa ja siellä puidaan tietysti näitä tulenarkoja asioitakin toivottavasti minä maltan olla hiljaa etten häiritse kokousta.

Minulla oli lakanat parvekkeella kuivumassa ja sain silitelläkin nyt iltapäivällä kun olivat jo senverran kuivat ja tuleehan niihin hyvä tuoksu ulkona kuivuessa.

Kaupalla en ehtinyt käydä pitää lähteä heti aamulla sinne toivottavasti ei sada sitäkin on vähän ennusteltu ja useinhan se vappuna niin on, en ole katsellut säätietoja sen aina näkee kun ikkunasta katsoo mikä on sää.