J%C3%A4nis-normal.jpg

Nyt olikin pupun vuoro tulla esille ei ole vielä valkoinen koska ei ole vielä talvi.

Kaisa kävi aamulla töihin mennessään kun oli käynyt hammaslääkärissä ja keitteli kahvit ja keskustelimme Turkin matkasta ei hän voinut viipyä kauan koska oli töihin menossa.

Minulla olikin taas meno Tampereelle antamaan mittoja tukipohjallisten tekoa varten ja Kaija oli seuranani enkä yksin olis pärjännytkään kun paikka jossa niitä tehdään oli niin monimutkaisessa ja hankalassa paikassa oli toisessa kerroksessa eikä hissikään ollut käytettävissä.

Vaikeata oli se muottien tekokin kun vielä tuo toisen jalan pikkuvarpaat olivat kipeät kun se jäinen lihapaketti putosi varpaille perjantaina hommaa siinä oli tällä miehelläkin joka niitä valmistaa, sitten kun laitettiin jalka sienentapaisen päälle ja hän painoi lujaa että siihen tuli jalan kuva sattui kyllä kamalasti mutta oliko niin että jotain meni paikalleen jalassa kun sen jälkeen ei ollutkaan kipeä ja turvotuskin on laskenut, toivottavasti en iloitse liian aikaisin vaan se on tilanne nyt.Kyllähän siellä aikaakin meni mutta pois me sieltä kuitenkin päästiin.

<En ole käynyt tänäänkään lenkillä laittelin ensin ruokaa ja jotain olen käpsehtinyt ja koneellakin olen ollut vähän aikaa, huomenna onkin sitten jalkahoidon vuoro joten paljon on tässä kehossa hoitamista vaan jos siitä on hyötyä niin pitää vaan tehdä.

Sää on ollut sumuinen ja välillä satanutkin niin kuin eilenkin mutta sitähän se syksy on siihen saakka kunnes lumi yllättää kun lauantainen lumi meni niin nopeasti