Näinhän se on minullakin tänään ,kaikki kolme poikaani lähtivät kiinteistövälittävän toimistoon jonne ovat tulleet myös pariskunta joka on aikeissa ostaa asunnon joka on siellä Tammikartanossa minua ei tarvittu vielä tässä vaiheessa ainoastaan valtakirjan kirjoitin poikien  mukaan, kyllä tänään on tuntunut hiukan omituiselta juuri kävin siellä toissa päivänä ja tiesin silloin olevani omassa asunnossani  myynnissähän se on ollut vaan silti on omituinen olo.

Aamupäivällä kävi pikkutyttöjä neljä he ovat Jaanalla päivähoidossa ja olivat menossa seurakuntakeskukseen kerhoon vaan se olikin peruutettu ja lapset tietysti pettyivät, Jaana soitti minulle että voiko hän tulla tyttöjen kanssa vähäksi aikaa, ei ollut minulla mitään menoja joten lupasin ja lapset olivat riemuissaan kun pääsevät kylään, sanoin puhelimessa Jaanalle että sinä tiedät missä on mehut ja keksit ja jäätelöt tarjoat heille mitä parhaaksi näet.

Sieltä tuli neljä pientä punaposkista tyttöä ja otettiin lelulaatikko esille ja leikki alkoi oli liikuttavaa nähdä kuinka iloisia he olivat niin vähästä kyselivät missä sinun yläkertasi on he olivat kaikki omakotitalossa asuvia lapsia joilla oli yläkerta.

Heidän lähdettyään läksin kauppaan ja kuljin ympärikautta suoraan että sain  olla ulkona kauemmin siellä oli niin hyvä sää  ei tuntun ut että olisi maaliskuu vasta alussa tuleekohan siitä vielä talvi jossain  vaiheessa. Näin erilainen oli tämä päivä ei koskaan tiedä mitä muutoksia tulee ohjelmistoon, kiva päivä.