Kissa%20ja%20kukkaset.jpg

Nyt olen käynyt Tammikartanossa kahvilla Leilan luona ja oli tosi kiva käydä, hänellä on niin tosi kaunista ja siistiä hän vaihtelee verhojakin joka viikko samoin sohvatyynyjä joita hänellä on tosi paljon ja hän jaksaa ei niinkään ikänsä vaan kuntonsa vuoksi, tuli hyvä mieli siellä käydessä.

Menomatkalla taksi ajoi Pirkkalan kautta joten aikaa kului ja tullessa Citymarketin ja muotialan kautta vaan eihän minulla ollut kiire oli melko kylmä tuuli vaan ei satanut, Kaukajärvellä oli Tammikartanon viereen rakennettu korkea asuin talo joka vie Tammikartanon asukkailta näköalat.

Uudessa sängyssä oli hyvä nukkua ei tullut hiki eikä vilu ehkä patja on erilaista materiaalia, luulen että oli hyvä ostos vaikka kalliskin mutta mitäpä sitä ei hyvinvointinsa eteen tekisi.

Huomenna on talossa seurakunnan hartaushetki kello 15.00 pitää muistaa mennä niitä on vaan kerran kuukaudessa ettei kovin usein.

Tänään ei ole satanut5 toivottavasti ei huomennakaan kun minun pitäisi käydä kaupalla ja sateessa on ikävä kulkea vallankin kun minäkään en pääse kovin lujaa kun olen vanha ja vaivainen.