Kisu%20kukkineen.jpgNo niin nyt tuli kuva blogille Jouko kävi ja vähän sortteerasi konetta ja minäkin sain kuvan siirrettyä ainakin tänään saanko tallennettua se onkin sitten toinen juttu,kisu on niin kaunis samoin kuin kukkasetkin.

Saa nähdä tuliko tekstin kanssa tenkkapoo no nyt taitaa olla jo  ko  kolailla normaali , tänään on aurinkokin ollut näkyvissä ajoittain ja sehän valaisee maisemaa, talossa oli pikkujoulut iltapäivällä ja kävinhän siellä minäkin kupin kahviakin join tortun kera mutta läksin ennen loppua kun tiesin Joukon tulevan käymään ja melko pian hän tulikin ja laittoi blogin kuntoon ja kiirehti asioilleen.

Sitten soitti Lissu, entinen työkaverini eikä kuullut puheestani mitään olin laittanut puhelimen äänettömälle ja äänen päälle laitto ei onnistunutkaan osasin mokata siinäkin, aikani kokeillessa se kuitenkin onnistui ja soitin sitten Lissulle päin ja hyvin kuului.

Näin ne päivät kuluu töppäillessä ja välillä joku onnistuukin kuten nytkin jos vielä tallennus onnistuu tunnen olevani nero tuolla ylempänä on kyllä kirjoitusvirhe mutta kerrankos niitä sattuu.