Kukat%20ja%20perhoset%20%E2%80%93%20kopi

Siis tämä on nyt jo kolmas kerta kun kirjoitan samaa juttua ja kärsivällisyyteni on todella kovalla koetuksella ei minun sormenikaan kestä näin kovia koetuksia.

Vilukissille kiitos kommentista ja luulen etten saa kuvaa siirretyksi siksi kun alapalkissa olevaa "Liitä" nappia ei näy ja muuten en osaa liittää ja taas koko kirjoituksen katoaminen on mysteeri.

Poikani joka olis osannut tämän homman hoitaa oli kyllä päivällä täällä vaan en muistanut siitä kertoa kun läksimme miniäni kanssa ostoksille ja hän jäi laittamaan ruokaa, jotain erittäin maukasta lihakeittoa, hän oli veljiensä kanssa ja taisivat olla vaimotkin mukana Budapestissa nyt kesällä ja siellä Jouko yksi pojistani oli ihastunut tähän keittoon jonka nimeä en muista ja laittaa sitä ja oli kertonut kuinka hän sitä tekee.

Me olimme siis ostoksilla ja tulimme valmiille keitolle ja oli todella maukasta ja sitä jäi minulle vielä ainakin kahdeksi päiväksi joten ruuanlaitto huolia ei ole.

Sää on ollut hyvin kesäinen ja aurinkoinen, olin keinullakin jonkun aikaa ja tultuani keitin kahvit ja juotuani luin kirjaa parvekkeella, nythän tämä ilta on mennyt tässä kirjoittamisessa josta ei jää jäljelle mitään, siis koko ilta on mennyt hukkaan.