Kissa%20ja%20kukkaset.jpg

On ollut tänään hiukan kesäisemmän tuntuinen ilma joten toiveet herää taas vaikka ei mitään intiaanikesää ole luvassa vaan hyvä jos näinkin.

Kaija ja Jorka kävivät aamulla tuomassa lehdet olivat menossa lenkille ja vissiin kauppaankin kävin minäkin kaupassa ja apteekissa samalla matkalla.

Toin pussillisen multaakin ja vaihdoin pariin kukkaan mullat vaikka ihan oikeaoppisesti sitä ei tehdä tähän aikaan mutta minä en noudata aina sääntöjä.

Kävin sen jälkeen ulkoilemassa ja kiersin Poutun puiston ja olin tyytyväinen itseeni kun sain sen aikaiseksi että en antanut laiskuudelle valtaa.

Sen jälkeen katsoin jonkun murha jutun 17,00-18,00 ja siinäkin meni tunti hukkaan tulin koneelle haeskelemaan skypeltä siskojani löytämättä.

Kastelin parveke kukkaseni ja ihmettelin kun ovat vielä hengissä eivät ole heikkoa tekoa ollenkaan kun eivät myrskyä säikähtäneet.

Mietin tässä että kuulinkohan minä oikein että Jorma olis sanonut etteivät ehdi huomenna käydä kun tulee vieraita ,näin vanhalla iällä ei aina ole hoksottimet ihan reilassa vaan sen näkee huomenna.