Kimppu%2C%20asterit-normal.jpg

Aamulla oli melkein nollassa joten varmaan yöllä on ollut pakkasen puolella mutta päivän jatkuessa alkoikin aurinko paistaa ja paistaa yhä vaikka on jo iltapäivä, tuuli käy jonkun verran ja on kylmää  mutta kävellessä kyllä tarkenee hyvin tulee jopa hiki ,tiedän kun kävin sauvalenkillä metsässä ja siellä ei tuuli tunnu mukava oli kävellä kun on mennyt muutama päivä ulkoilematta ja raitis ilma on tarpeen meille kaikille.

Aamulla kävi Kaija ja Jorma lenkille mennessään ja tullessaankin kun kävivät minulle apteekista voidetta ja jostain laatan jonka laittoivat oveen etteivät laita mainoksia kun niitä tulee niin paljon etten jaksa ulos kantaa, olikin siisti ja tarralla kiinnitettävä.

Meillä oli talossa taas myyntipäivä poikkesin minäkin lenkille mennessäni kaunista tavaraa siellä oli ja katsojiakin kai jotkut ostivatkin minä en nyt eksynyt kerrankin ajattelin ettei minun tarvitse nyt ostaa mitään kun on komerot täynnä entisestäänkin.

Idallakin on lomaviikko ja sovimme että hän tulee tänään imuroimaan ja teki hän muutakin, kertoi että menevät hänen poikakaverinsa mökille 8 nuorta no onhan se hyvä lomalla vähän rentoutuakin.