Keijut-normal.jpg

Tänään olen käynyt kaupassa jossa en ole käynyt koskaan ennen enkä tiedä käynkö tämän jälkeenkään, tuli vaan eilen illalla naapureitten kanssa puhetta kaupassa käynnistä ja lupasin lähteä yhden naapurin kanssa kaupassa jota hän käyttää, kyllä siellä oli ihan siistiä ja tuotteet tuoreita ja hyviä vaan ei tainnut olla mitään suomalaista.

Kaija ja Jorma kävivät aamulla ja Jorma laitteli vähän hyllyjä joista olin eilen maininnut blogissani ja kyllähän se hiukan vaatteitten nimenomaan liinavaatteitten laittoa helpottaa kun on hyllyt alempana, innostuin sitten järjestelemään hiukan muitakin hyllyjä ja siinähän sitä aikaa kului vaan ei mennyt aika hukkaan.

Kahvihetki yleisissä tiloissa oli tänään ja menin sinne kun oli mahdollisuus vähiin se väki on nyt kesä aikaan mennyt vaan monet ovat maalla ja muutenkin kesäreissuilla, palveluohjaajakin on ollut pois muutaman päivän sijainen on kyllä ollut ja Sanna tulee huomenna töihin.

Kahvittelun jälkeen läksimme Tyynen kanssa sauvalenkille kun oli vielä hyvä sää ja metsään ei tuulikaan käynyt niin voimakkaasti kolmevarttia me kävelimme vaan parempi sekin kun ei mitään. Ehkä tuulen vaikutuksesta sää on ollut viileämpi 20 asteen tienoilla vaan kyllä se minulle hyvin piisaa nyt on vaan tuuli voimistunut melkein myrskyksi.