fleur_q8.jpg

Olemme jo torstaipäivän illassa ja totean että on ollut ihan mukava päivä , Jenni ja Jaakko tulivat aamupäivällä ja heillä oli mukanaan Juhon nuorin poika Juska hän on muistaakseni kolmevuotias ja aikamoinen vesseli hän oli ollut heillä yökylässä ja samalla piipahti isomummillakin, viimeksi kävi viimevuonna vapunaattona isänsä kanssa kysyin voisitko jäädä mummille vappuheilaksi hän vastasi joo hetken kuluttua hän sanoi että l"lähtee leikkimään kotipihaan " ja se oli varmaan hyvä ratkaisu.

Kaija ja Jorma kävivät aamulla tuomassa lehdet ja tapasivat nämä vieraanikin vaikka lähisukuahan he ovat koska Jaakko on nuorimman poikani poika Jenni hänen puolisonsa ja Juska  Jounin toisen pojanpoika .

Olin tässä välillä Mailasiskoni kanssa skypellä hän oli käynyt silmäpistoksella eilen ja minä menen huomenna onko se suvussa oleva silmäsairaus en ole koskaan kuullut kenenkään puhuvan siitä, no pääasia että sen etenemistä voidaan jarruttaa pistoksilla .

Sää on ollut kokolailla poutainen välillä on paistanut aurinkokin ja ollut sitten pilvessäkin satavan en ole huomannut vaan enhän minä kaikkea huomaakaan.