Keltaruusu.jpg

Vastaan ensin Pullamummille , juu pidän Mustosen kirjoista ja näissäkin on historiaa talvisodasta lähtien ja niistä vaikeuksista joita lappilaisilla oli kun joutuivat evakkoon Ruotsiin pistää miettimään onko meillä valittamista nykyään, sain miniältäni lainaksi kolme kirjaa joista nyt yhden olen lukenut ja tänään aloitin toisen ja sama tarina jatkuu nämä kolme kirjaa.

Tänään on todella ollut kesäinen sää kuten eilenkin jospa olisi vaikka muutama viikko tätä niin jäisi parempi muisto tästäkin kesästä ja eikös lapsilla ole viimeinen lomaviikko ennen koulun alkua.

Kävin aamulla kaupalla ja päivällä oli talossa kahvittelut joten ulkoilu on jäänyt vähiin tosin luin parvekkeella muutaman parituntia ja ulkona oloahan sekin oli.,vielä nytkin on mittarissa 22.+ astetta ja sitä ei ole ollut kovin monena päivänä heinäkuussakaan .

Kaija ja Jorma kävivät aamulla tuomassa lehdet ja nekin luin vasta äsken kun kirja vie niin mukanaan ettei pääse edes lehtiä lukemaan kun unohtuu muu maailma vaikka silloin kirja on hyvä kun niin käy.