Viime yönä ei varmaan ollutkaan pakkasta luulen vaan ei ole ollut juuri aurinkoakaan tänään vaikka ei sadettakaan kuitenkin erilainen ilma kuin esim.eilen ja monena muuna lähipäivänä.

Poikani ja miniäni laittoivat aamulla jätesäkkiin parvekekukkien tähteitä ja vievät ne roskiin ilmeisesti biojätteisiin ja olin sitämieltä ettei kanervia kannata laitella talveksi oma hommansa niistäkin on laittaessa ja pois otettaessa keväällä.

Päivällä kävin kävelemässä ja tutustuinkin Nokialla moneen paikkaan missä en ole ennen käynyt 2 tuntia siinä kului tullessa jo alkoi varpaita särkeä kun oli niin paljon mäkiä alas ja ylös ei se nyt ollut pelkästään siitä vaan onhan sitä syytä varpaissakin.

Sain puhelun Jouko pojaltani harvoin tulee minullakin soiteltua vaikka aikaa on mutta olen tullut niin saamattomaksi sen voin laittaa vanhuuden piikkiin, skypettelin sitä ennen Maila siskoni kanssa mutta hän meni syömään kaipa mies oli laittanut ruuan että olisiko saamattomuutta oikein suvussa, tuli vaan  mieleeni.