fleur_q8.jpg

Tänään olimme Villen ja Nooran kanssa kaupoilla ja aikaakin siinä meni vaan valmistakin tuli, kävimme kaupassa jossa oli mahdollisuus käydä myös apteekissa ynnä muussa vaan enimmäkseen ostimme ruokaa vaikka he eivät malttaneetkaan jäädä syömään kun ruoka ei ollut valmista siitä kaupasta ei saa valmista ruokaa, olen kyllä tyytyväinen kun näitä omaisia on näin paljon lähellä.

Laitoin ruokaa ja söin koska nälkä oli pitkästä aikaa ensi kerran, kotiin tultuani totesin että v asen nilkka on niin kipeä ettei voi juuri päälle astua laitoin Voltareenia ja idealsiteen saa nähdä mitä huomenna, tänään olis ollut Kerholassa naiskuorokonsertti vaan en jaksa sinne lähteä vaikka Jaana olis hakenut. Skypettelin Mailasiskoni kanssa kesken laskujen maksun mahtoiko mennä mitään sekaisin luulisin että ei. Yritän hoitaa asiani niin kauan kuin jaksan jos helpotan kaikki unohtuu enkä halua sitä.

V eroilmoituskin pitäisi hoitaa lähiaikoina Jormahan sen on yleensä hoitanut näinä vuosina toivottavasti nytkin.

Poutaista on ollut vaan melko kylmää ja aurinkoakin on näkynyt kovin nirkoisesti toivotaan että lämpenee ja tulee kesä pääsemme ulos keinuille.