Talvimaisema2-normal.jpg

Tänään olen ollut liikekannalla vierailun merkeissä läksin jo aamulla 9.30 taksilla Tampereelle Lahtomäenkadulle jonne naapurit joiden kanssa asuimme Annalankadulla olivat nyt muuttaneet ja kutsu vierailulle oli tullut.

Aivan ihana asunto kerrostalossa jossa oli kolmehuonetta ja keittiö +sauna, talo ei ole uusi mutta asuntoon oli tehty täydellinen remontti ja niin kauniit tapetitkin siellä oli minulle tuli ikävä tapetteja kun minun asunnossani on valkeaksi maalatut seinät, no se siitä.

Paljon meillä oli juteltavaa kun emme ole tavanneet pitkään aikaan soitelleet kylläkin vaan eihän siinä ehdi kaikkia rupatella.

Tulin kotiin kahden tienoilla kun meillä oli talossa hartaushetki vaan yllättävän vähän oli väkeä tullut, hartaushetki on kerran kuukaudessa.

Maila siskoni juuri skypetteli että Jenni Villen tytär meni eilen Göteboriin  jalkapallojoukkueen mukana pelaamaan Maila ja Tarja olivat käyneet tänään katsomassa peliä ja jutelleet hetken Jennin kanssa siellä on kova sade ja kylmä hirvittää jos tytöt jotka ovat siellä pelaamassa sairastuvat,  suklaata hän oli vienyt lohdutukseksi sateesta.

Kylmä on täälläkin aamulla oli 1 +aste aamulla ja kylmä tuuli on yhä edelleen joten talvivaatteita on otettava esille ei muuten tarkene vaan kyllähän se tähän aikaan vuodesta näin on ollut aina.