Tänään minulla on ollut paljon töitä, olen tyytyväinen että on jo ilta ja pääsen pian lepäämään kovin usein en ajattele näin.

Aamulla laitoin pesukoneen pyörimään ja kun sain pyykit kuivumaan sen tehtyäni laitoin kinkkupiirakan ja kun sain sen uuniin ajattelin tehdä pullataikinan mutta yllätys oli hiivan puuttuminen, saatuani piirakan uunista soitin itselleni kyydin joka tuli vasta tunnin kuluttua ja pääsin apteekkiin ja kauppaan, siellä olisi kyllä hiivakin ollut mutta en muistanut ostaa, tulin kävellen kotiin kun en olisi malttanut odotella autoa tuntia.

Siispä taaskaan ei onnistunut taikinan teko vaan puhelimeeni tuli viesti että ostos jonka poikani oli tilannut minulle oli tullut toimistoon joka on Siwan kaupan yhteydessä no eikun päälysvaatteet päälle ja sinne, kauppaan sisälle meno olikin sitten toinen juttu en olisi rollaattorin kanssa sinne päässyt vaan joku rouva tuli ja aukoi ovia.

Hiivaa etsittiin kolmen naisen voimin ja viimein löysimmekin ja paketinkin sain henkilöllisyyskorttia näyttämällä mutta ulos pääsy olikin taas apujen varassa ja kiitos kohteliaitten rouvien pääsinkin, paketti oli niin pieni että jos siitä saa kehitettyä kattilankansi telineen olen kummissani.

Pullataikinan teko onnistui viimeinkin ja sain pullat jo melkein paistettuakin kun soi ovikello ja tuli vieras naapurista ja hetken kuluttua voimme juoda kahvit lämpimien pullien kanssa ja juttukin luisti hyvin ja pian  voinkin jo levätä.