Lila%20kakkara-normal.jpg

Aamulla kun katsoin mittaria ensikerran oli 11,5 plussaa päivemmällä on varmaan ollut lämpöisempää vaan ei ole tullut katsottua.

Kaija ja Jorma toivat lehdet ja suunnitelimme huomista päivää kun tulee vieraita ja pyysin heitä auttamaan kun en pysty enää pöytää siirtämään enkä monia muitakaan juttuja hoitamaan ja avioparista joka tulee mies on Jorman kavereita siksi on mukavampi jos on hänelle mies seuraa meillä Evan kanssa on omat juttumma kun olemme entisiä työkavereita.

Olin kahvikesteissäkin siellä on vaan väki melko vähissä aikaisemmin oli paljon enemmän ja aina on oikeastaan samat henkilöt.

Siellä tapasin Tyynen jonka kanssa olemme monesti käyneet lenkillä ja niimpä sovimme nytkin että lähdemme tosin melko pienen lenkin teimme mutta kuitenkin olimme hiukan liikkeellä.

Tultuani tein hiukan ompeluhommaa lyhensin housujani kun onko niin että housut venyy vai lyheekö jalat olen jo aikaisemmin lyhentänyt parit housut ja käsinhän se täytyy tehdä ja suurin osa ajasta menee laittaessa lankaa neulansilmään, kyllä se päähän ottaa vaan periksi ei parane antaa tai ei pysty tekemään mitään eikä sekään ole mukavaa.